[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Utforskningar: Granska mätvärden längs olika kundvägar

Med tekniken för kundvägsutforskning kan du få mer information om de olika vägar användarna tar genom ditt innehåll och de olika mätvärden de genererade längs vägen. En kundvägsutforskning kan börja med en skärm eller en händelse.

Om du till exempel börjar med sidan som användarna kommer till när de klickar på din annons om sommarrea kan du se hur många page_view-händelser som utlöstes för de enskilda produktsidorna och sedan för sidorna i kassasekvensen.

Eller så kan du börja med händelsen session_start och sedan se vad användarna gjorde efter den. Förekom det till exempel fler app_update- eller app_remove-händelser? Om användarna uppdaterade appen, gick de sedan vidare till händelserna level_up och post_score?