[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Verkenningen: statistieken onderzoeken voor verschillende gebruikerspaden

De techniek voor padverkenning geeft u inzicht in de verschillende manieren waarop gebruikers door uw content zijn gegaan en in de diverse statistieken die ze tijdens dit traject hebben gegenereerd. U kunt een padverkenning starten op basis van een scherm of gebeurtenis.

Als u bijvoorbeeld begint met de pagina waarnaar gebruikers worden gestuurd als ze op de advertentie voor uw zomersale klikken, kunt u bekijken hoeveel gebeurtenissen van het type page_view vervolgens worden geactiveerd voor de afzonderlijke productpagina's en uiteindelijk voor de pagina's van het betalingsproces.

U kunt ook beginnen met de gebeurtenis session_start en dan bekijken welke acties gebruikers erna hebben uitgevoerd. Zijn er bijvoorbeeld meer gebeurtenissen van het type app_update of app_remove geactiveerd? Als gebruikers de app hebben geüpdatet, hebben ze daarna dan de gebeurtenissen level_up en post_score geactiveerd?