Analyysi: Käyttäjien reitteihin liittyvien mittarien tutkiminen

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Reittianalyysitekniikan avulla saat käsityksen siitä, millä eri tavoilla ja missä järjestyksessä käyttäjät ovat tutustuneet sisältöösi. Lisäksi saat tietoa kyseisten käyttäjien reitteihin liittyvistä mittareista. Voit aloittaa reittianalyysin joko näkymästä tai tapahtumasta.

Jos esimerkiksi aloitat analyysin sivulta, jolle käyttäjät päätyvät klikattuaan kesän alennuskampanjan mainostasi, näet tämän jälkeen käynnistyneiden page_view-tapahtumien määrän sekä yksittäisten tuotesivujen osalta että kassavaiheeseen liittyvien sivujen osalta.

Voit myös aloittaa analyysin session_start-tapahtumasta ja katsoa sitten, mitä käyttäjät tekivät kyseisen tapahtuman jälkeen: Oliko esimerkiksi app_update-tapahtumia enemmän kuin app_remove-tapahtumia? Jos käyttäjät päivittivät sovelluksen, käynnistivätkö he sen jälkeen level_up- ja post_score-tapahtumia?