[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Kartoitukset: Käyttäjien reitteihin liittyvien mittarien tutkiminen

Reitin kartoitustekniikan avulla saat käsityksen siitä, millä eri tavoin ja missä järjestyksessä käyttäjät ovat tutustuneet sisältöösi. Lisäksi saat tietoa kyseisten käyttäjien reitteihin liittyvistä mittareista. Voit aloittaa reitin kartoituksen joko näkymästä tai tapahtumasta.

Jos esimerkiksi aloitat kartoituksen sivulta, jolle käyttäjät päätyvät klikattuaan kesän alennuskampanjan mainostasi, näet tämän jälkeen käynnistyneiden page_view-tapahtumien määrän sekä yksittäisten tuotesivujen osalta että kassavaiheeseen liittyvien sivujen osalta.

Voit myös aloittaa analyysin session_start-tapahtumasta ja katsoa sitten, mitä käyttäjät tekivät kyseisen tapahtuman jälkeen: Oliko esimerkiksi app_update-tapahtumia enemmän kuin app_remove-tapahtumia? Jos käyttäjät päivittivät sovelluksen, käynnistivätkö he sen jälkeen level_up- ja post_score-tapahtumia?