[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Udforskninger: Undersøg metrics langs forskellige stier for brugere

Med teknikken Stiudforskning kan du se de forskellige måder, som brugere har gennemgået dit indhold på, og de forskellige metrics, de genererede undervejs. Du kan enten starte en stiudforskning ud fra et skærmbillede eller en hændelse.

Hvis du f.eks. starter med den side, som brugere lander på efter at have klikket på annoncen for dit sommerudsalg, kan du se, hvor mange page_view-hændelser der efterfølgende udløses for de enkelte produktsider og derefter for siderne i din betalingssekvens.

Eller du kan starte med hændelsen session_start og derefter se de næste handlinger, brugerne foretog sig: Var der for eksempel flest app_update- eller app_remove-hændelser? Hvis brugere opdaterede appen, endte de så med at aktivere hændelserne level_up og post_score?