[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Exploracions: examinar les mètriques en diferents camins d'usuari

La tècnica d'exploració del camí us permet entendre les diferents maneres en què els usuaris han passat pel vostre contingut i les diferents mètriques que han generat al llarg del recorregut. Podeu iniciar una exploració del camí en una pantalla o un esdeveniment.

Per exemple, si comenceu amb la pàgina en què van a parar els usuaris després de fer clic a l'anunci de la vostra oferta d'estiu, podeu veure quants esdeveniments page_view s'activen a continuació per a cada pàgina de producte i, després, per a les pàgines de la seqüència de tramitació de la compra.

També podeu començar amb l'esdeveniment session_start per veure les accions que els usuaris han dut a terme a continuació. Per exemple, hi ha hagut més esdeveniments app_update o app_remove? Per actualitzar l'aplicació, els usuaris han activat els esdeveniments level_up i post_score?