[GA4] Brukeregenskaper

Brukeregenskaper er attributter som beskriver grupper av brukerbasen din, for eksempel språkinnstillinger eller geografisk plassering. Du kan benytte brukeregenskaper til å definere målgrupper.

Du kan for eksempel angi en brukeregenskap som favorite_food, som du kan bruke til å registrere favorittmaten til hver enkelt bruker. Du kan benytte dataene til å segmentere brukerne etter favorittmat.

User Properties in Google Analytics

Hvis du vil rapportere om dataene du samler inn via brukeregenskaper, må du opprette egendefinerte dimensjoner med brukeromfang. I Google Analytics defineres enkelte dimensjoner med brukeromfang (f.eks. språk og aldersgruppe) for brukeregenskaper som ofte defineres.

Angi brukeregenskaper