[GA4] Käyttäjän ominaisuudet

Käyttäjän ominaisuudet ovat määritteitä, jotka kuvaavat käyttäjäryhmiä, esimerkiksi heidän kieliasetuksensa tai maantieteelliset sijaintinsa. Käyttäjän ominaisuuksien avulla voit määrittää yleisöjä.

Voit esimerkiksi valita käyttäjän ominaisuuden favorite_food, jota voit käyttää kunkin käyttäjän lempiruoan tallentamiseen. Datan avulla voit ryhmitellä käyttäjät heidän lempiruokansa mukaan.

User Properties in Google Analytics

Jos haluat luoda raportteja käyttäjän ominaisuuksien kautta keräämästäsi datasta, luo käyttäjää koskevia omia ulottuvuuksia. Google Analytics määrittää joitakin käyttäjää koskevia ulottuvuuksia (esim. ikä ja kieli) usein määritetyille käyttäjän ominaisuuksille.

Käyttäjän ominaisuuksien valitseminen