[GA4] Brugeregenskaber

Brugeregenskaber er attributter, der beskriver grupper i din brugerbase, f.eks. i form af sprogpræference eller geografisk lokation. Du kan bruge brugeregenskaber til at definere målgrupper.

Du kan f.eks. angive brugeregenskaben favorite_food for at registrere hver brugers madpræference. Du kan bruge disse data til at segmentere brugere efter madpræference.

User Properties in Google Analytics

Hvis du vil have rapporter om de data, der indsamles via brugeregenskaber, skal du oprette brugerbaserede tilpassede dimensioner. Google Analytics definerer visse brugerbaserede dimensioner (f.eks. Alder og Sprog) for ofte definerede brugeregenskaber.

Angiv brugeregenskaber