[GA4] Propietats d'usuari

Les propietats d'usuari són atributs que descriuen grups de la vostra base d'usuaris, com ara les preferències d'idioma o les ubicacions geogràfiques. Podeu utilitzar les propietats d'usuari per definir públics.

Per exemple, podeu definir una propietat d'usuari anomenada favorite_fooda fi de registrar el menjar preferit de cada usuari. Podeu utilitzar les dades per segmentar els usuaris pel seu menjar preferit.

User Properties in Google Analytics

Per generar informes sobre les dades que recolliu mitjançant les propietats d'usuari, creeu dimensions personalitzades d'abast d'usuari. Google Analytics defineix algunes dimensions d'abast d'usuari (p. ex., Edat i Idioma) per a les propietats d'usuari definides de manera freqüent.

Defineix propietats d'usuari

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda