Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

Områder

Et område omfatter Google Analytics-dataene og -rapportene om appen din og/eller nettstedet ditt. Rapportene og brukergrensesnittet du ser, kommer an på hva slags område du har åpnet akkurat nå. Rapportene om Universal Analytics-områder er for eksempel annerledes enn de om Google Analytics 4-områder.

For et nettsted kan du opprette et Google Analytics 4-område, et Universal Analytics-område eller begge deler. Hvis du oppretter begge disse områdene, får du se både Universal Analytics-rapporter og Google Analytics 4-rapporter. Du kan bytte frem og tilbake mellom de to ulike rapporttypene via områdevelgeren eller Administrator-skjermen.