[GA4] Property

Een property bevat een groep gegevens van een website en/of app in Google Analytics. Binnen een property kunt u rapporten bekijken en gegevensverzameling, attributie, privacyinstellingen en productkoppelingen beheren. Een account kan een of meer property's bevatten. Ontdek meer informatie over de accountstructuur.

Er zijn 2 soorten property's: Google Analytics 4 en Universal Analytics. Sinds 1 juli 2023 verwerken standaard Universal Analytics-property's geen gegevens meer (vanaf 1 juli 2024 voor Analytics 360). Ontdek meer informatie over de migratie van Universal Analytics naar Google Analytics 4.