Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

Organisaation määritelmä

Google Analytics ‑tilirakenteen ylin (mutta valinnainen) taso.

Organisaatio edustaa yritystä, ja sen avulla voit käyttää yrityksesi tuotetilejä (kuten Analytics-, Tag Manager- ja Optimize-tilejä) ja hoitaa tuotteiden käyttäjiä, käyttöoikeuksia ja tuoteintegrointeja.

Organisaatioilla voi olla useita Analytics-tilejä.