Beregning

Beregninger er kvantitative målinger som produserer utdata for eksempel i form av et gjennomsnitt, et forholdstall, en prosentandel og så videre. Den resulterende verdien er alltid et tall, aldri tekst. I beregninger brukes matematiske operasjoner. Et eksempel på en beregning er Antall hendelser, hvor du kan se det totale antallet ganger en hendelse er utløst. Finn ut mer om de ulike beregningene.