Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

En definisjon av globale nettstedstagger

Disse taggene er et rammeverk for JavaScript-merking og et API du kan bruke til å sende hendelsesdata til AdWords, DoubleClick og Google Analytics.

I stedet for at du må administrere flere tagger for ulike produkter, kan du bruke den globale nettstedstaggen (gtag.js) og dra nytte av de nyeste sporingsfunksjonene og -integrasjonene etter som de blir tilgjengelige.

Konfigurer Analytics-taggen