Google-tagget

Google-tagget (gtag.js) er et enkelt tag, som du kan føje til dit website for at kunne bruge en række forskellige Google-produkter og -tjenester. I stedet for at administrere flere tags for forskellige Google-produktkonti kan du bruge Google-tagget på hele websitet og knytte tagget til flere destinationer.

Google-atgget bruger gtag.js-JavaScript-biblioteket til at sende data til Google Analytics. Ud over Google-tagget kan du bruge Google Tag Manager til at sende data til Google Analytics.

Google-tagget blev tidligere kaldt det globale websitetag.

Hvis du har konfigureret Analytics på dit website inden august 2017, er dit website sandsynligvis tagget med gtag.js. Hvis du har konfigureret Analytics på dit website inden august 2017, er dit website sandsynligvis tagget med analytics.js.

Få flere oplysninger om Google-tagget