Etiqueta de Google

L'etiqueta de Google (gtag.js) és una etiqueta única que podeu afegir al vostre lloc web per utilitzar diversos productes i serveis de Google. En comptes de gestionar diverses etiquetes per a comptes de producte de Google diferents, podeu utilitzar l'etiqueta de Google en tot el lloc web i connectar-la a diverses destinacions.

L'etiqueta de Google utilitza la biblioteca JavaScript de gtag.js per enviar dades a Google Analytics. A més de l'etiqueta de Google, podeu utilitzar Google Tag Manager per enviar dades a Google Analytics.

Fins ara, l'etiqueta de Google s'anomenava "etiqueta de lloc web global".

Si vau configurar Analytics al lloc web després de l'agost de 2017, és probable que el lloc web tingui l'etiqueta gtag.js. Si vau configurar Analytics al lloc web abans de l'agost de 2017, és probable que el lloc web tingui l'etiqueta analytics.js.

Més informació sobre l'etiqueta de Google