Raportointi: käyttäjien demografiset tiedot, kiinnostuksen kohteet ja laitteet

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Klikkaa vasemman reunan ruudusta Demografiset tiedot. Voit tutkia demografisiin tietoihin ja kiinnostuksen kohteisiin liittyvää dataa alla olevien korttien avulla.

• Käyttäjät maan mukaan / Käyttäjät kaupungin mukaan: Näistä korteista näet käyttäjämäärät suosituimmissa maissa ja kaupungeissa. Klikkaa Näytä maat tai Näytä kaupungit, niin voit perehtyä tarkemmin sijaintikohtaisiin käyttäjämääriin sekä niihin liittyvään aktivoitumis-, konversio- ja tulodataan.
  • Käyttäjät sukupuolen mukaan: Tästä kortista näet käyttäjien prosenttiosuudet sukupuolen mukaan. Klikkaa Näytä sukupuolet, niin voit perehtyä tarkemmin sukupuolikohtaisiin aktivoitumista, konversioita ja tuloja koskeviin mittareihin.
  • Käyttäjät iän mukaan: Tästä kortista näet käyttäjämäärät ikäjakauman mukaan. Klikkaa Näytä ikäjakaumat, niin voit perehtyä tarkemmin ikäjakaumakohtaisiin aktivoitumista, konversioita ja tuloja koskeviin mittareihin.
  • Käyttäjät kielen mukaan: Tämä kortti ilmaisee käyttäjämäärät yleisimpien kielten mukaan. Klikkaa Näytä kielet, niin voit perehtyä tarkemmin kielikohtaisiin aktivoitumista, konversioita ja tuloja koskeviin mittareihin.
  • Käyttäjät kiinnostuksen kohteiden mukaan: Tästä kortista näet käyttäjämäärät kiinnostuksen kohteiden mukaan. Klikkaa Näytä kiinnostuksen kohteet, niin voit perehtyä tarkemmin kiinnostuksen kohteen mukaan jaoteltuihin aktivoitumista, konversioita ja tuloja koskeviin mittareihin.

Kun perehdyt tarkemmin johonkin kartoitusraporttiin, lisää laitetta koskeva toissijainen ulottuvuus klikkaamalla taulukon ensimmäisen sarakkeen yläpuolella olevaa pluspainiketta (+) ja valitsemalla haluamasi ulottuvuuden arvo (esim. Sovellusversio, Laite tai Alusta).