[GA4] Kohort

En gruppe app- eller nettstedsbrukere som deler visse kjennetegn som identifiseres via en Analytics-dimensjon – for eksempel alle nye appbrukere i dag eller besøkende på nettstedet ditt forrige uke. I kohortanalyser kan du se hvor godt du lykkes med å holde på brukere av appen eller besøkende på nettstedet.

Kohortrapporter: LIVSSYKLUS > Brukerlojalitet.

Kohortanalyse: UTFORSK > Analyse > Malgalleri > Kohortanalyse.

Andre eksempler på kohorter:

• brukere du har skaffet deg i tidsperioden analysen omfatter
  • kunder som gjennomfører sin første transaksjon tidsperioden analysen omfatter

Finn ut mer om kohorter.