[GA4] Cohort

Een groep app- of websitegebruikers met een gemeenschappelijk kenmerk dat wordt aangeduid door een Analytics-dimensie. Bijvoorbeeld alle nieuwe app-gebruikers vandaag of bezoekers van uw website in de afgelopen week. Met een cohortanalyse kunt u achterhalen hoe goed uw app of website gebruikers behoudt.

Cohort-rapporten: LEVENSCYCLUS > Loyaliteit.

Cohortanalyse: VERKENNEN > Analyse > Templategalerij > Cohortanalyse.

Andere voorbeelden van cohorten:

• Gebruikers die zijn verworven in de analyseperiode.
  • Klanten die hun 1e transactie hebben uitgevoerd in de analyseperiode.

Meer informatie over cohorten