[GA4] Kohorte

En kohorte er en gruppe app- eller websitebrugere med et fælles kendetegn, som er identificeret ved en Analytics-dimension. Det kan f.eks. være alle nye appbrugere i dag eller besøgende på dit website inden for den seneste uge. Du kan bruge analysen Kohorter som hjælpe til at finde frem til din apps eller dit websites effektivitet med hensyn til fastholdelse af brugere.

Kohorterapporter: LIVSCYKLUS > Brugerfastholdelse.

Analysen Kohorter: UDFORSK > Analyse > Skabelongalleri > Kohorteanalyse.

Andre eksempler på kohorter:

• Brugere, der er blevet anskaffet i løbet af analysetidsrummet
  • Kunder, der har fuldført deres første transaktion i løbet af analysetidsrummet.

Få flere oplysninger om kohorter.