[GA4] Rapportering: resultat per händelse

Om du vill se information om resultat per händelse kan du gå till startsidan och titta på uppgifterna på följande kort:

• Sidor och skärmar med flest visningar: Klicka på Visa sidor och skärmar längst ned på kortet för att se mätvärdet Antal händelser för enskilda händelser per sidor och skärmar.
  • Vilka är dina populäraste händelser?: Klicka på Visa händelser längst ned på kortet om du vill se information om enskilda händelser. Klicka på en händelse i tabellen för att se ytterligare information om händelsen, som antal och värde, antal användare som just nu utlöser händelsen och i vilka länder händelsen utlöses.
  • Vilka är dina populäraste konverteringar?: Klicka på Visa konverteringar längst ned på kortet för att se Antal händelser för enskilda konverteringar.