[GA4] Rapportage: prestaties van gebeurtenissen

Voor informatie over de prestaties van gebeurtenissen opent u de homepage en bekijkt u de gegevens op de volgende kaarten:

• Welke pagina's en schermen worden het meest bekeken?: Klik onderaan de kaart op Pagina's en schermen bekijken om de statistiek Aantal gebeurtenissen te bekijken voor alle gebeurtenissen of voor afzonderlijke gebeurtenissen op uw pagina's en schermen.
  • Wat zijn uw topgebeurtenissen? Klik onderaan de kaart op Gebeurtenissen bekijken om informatie over afzonderlijke gebeurtenissen te bekijken. Klik op een gebeurtenis in de tabel voor meer informatie over die gebeurtenis, zoals aantal en waarde, het aantal gebruikers waardoor de gebeurtenis momenteel wordt geactiveerd en de landen waarin de gebeurtenis wordt geactiveerd.
  • Wat zijn uw beste conversies?: Klik onderaan de kaart op Conversies bekijken om de statistiek Aantal gebeurtenissen voor afzonderlijke gebeurtenissen te bekijken.