[GA4] Raportointi: Tapahtumien tulokset

Jos haluat saada tietoa tapahtumien tuloksista, avaa etusivu ja tutki alla mainittujen korttien sisältämää dataa.

• Mitkä sivut ja näkymät saavat eniten katselukertoja?: Klikkaa kortin alareunasta Näytä sivut ja näkymät, niin näet joko kaikkien tapahtumien tai yksittäisten tapahtumien Tapahtumien määrä ‑mittarin sivujen ja näkymien osalta.
  • Mitkä ovat suosituimmat tapahtumasi?: Klikkaa kortin alareunasta Näytä tapahtumat, niin näet tietoja yksittäisistä tapahtumista. Klikkaamalla tapahtumaa taulukosta näet lisätietoja kyseisen tapahtuman esiintymien määrästä ja arvosta, kyseisellä hetkellä tapahtuman käynnistävien käyttäjien määrästä sekä maista, joissa tapahtuma käynnistetään.
  • Mitkä ovat yleisimpiä konversioitasi?: Klikkaa kortin alareunasta Näytä konversiot, niin näet Tapahtumien määrä ‑mittarin yksittäisten konversioiden osalta.