Raportointi: liikenteen lähteet

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Jos haluat selvittää, mistä liikenteesi on peräisin, aloita tutkimalla etusivua.

Voit nähdä liikenteen lähteet

• maan mukaan (Mistä käyttäjät tulevat? ‑kortti)
  • kampanjan liikenteen lähteen / tulotavan mukaan (Mistä uudet käyttäjät tulevat? ‑kortti)
  • alustan mukaan (Miten tapahtumat eri alustoissa ovat verrattavissa toisiinsa? ‑kortti).

Klikkaamalla Mistä käyttäjät tulevat? ‑kortista Näytä maat voit perehtyä Maa-raporttiin, jossa on enemmän aktivoitumiseen, konversioihin ja tuloihin liittyviä mittareita.