Raportointi: näkymien toimivuus

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Jos haluat tutkia näkymien toimivuutta, siirry etusivulle. Aloita perehtymällä Mitkä sivut ja näkymät saavat eniten katselukertoja? ‑korttiin.

Kortissa näytetään oletuksena suosituimmat näkymät näkymäkohtaisen käyttäjämäärän perusteella, eli näet, millainen sisältö houkuttelee eniten käyttäjiä.

Voit nähdä suosituimmat näkymät myös istuntojen, aktivoivien istuntojen ja tapahtumien määrän mukaan. Arvioimalla näkymiä näiden mittareiden mukaan saat selville

• minkä näkymien yhteydessä esiintyy eniten istuntoja
  • mitkä näkymät aktivoivat käyttäjiä eniten
  • minkä näkymien yhteydessä esiintyy eniten tapahtumia.

Avaa Sivut ja näkymät ‑raportti klikkaamalla kortin alareunasta Näytä sivut ja näkymät.

Kyseisessä raportissa käytetään kartoitusmallia, ja raportin avulla voit perehtyä tarkemmin dataan ja erityisesti näkymiesi toimivuuteen kumulatiivisten tai yksittäisten tapahtumien mukaan, kumulatiivisten tai yksittäisten konversioiden mukaan taikka tulojen mukaan.

Klikkaamalla ensimmäisestä sarakkeesta näkymän nimeä saat näkyviin lisätietoja kyseisestä näkymästä ja voit nähdä esimerkiksi jatkuvasti päivittyvän aktiivisten käyttäjien määrän.