Raportointi: sovellusversion käyttö

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Jos haluat nähdä, mitä sovelluksesi versioita käytetään eniten, toimi seuraavasti:

Avaa Reaaliaikainen-raportti ja tarkista Suosituin sovellusversio ‑tuloskortti. Kortista näet aktiivisten käyttäjien määrään perustuvat sovelluksesi suosituimmat versiot. Analytics päivittää käyttäjämäärän noin 15 sekunnin välein.