[GA4] Datankeruun käyttöönotto sovelluksessa

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille mobiilisovelluksen omistajille, jotka ovat jo ottaneet Google Analytics 4 ‑omaisuuden ja sovelluksen datastriimin käyttöön. Jos et ole vielä tehnyt sitä, lue nämä ohjeet. Jos haluat ottaa datankeruun käyttöön verkkosivustolla, lue nämä ohjeet.

Jotta voit alkaa kerätä sovelluksen peruskäyttödataa, lisää Firebase SDK sovellukseen (iOS tai Android).

Kun olet lisännyt SDK:n, useita tapahtumia kerätään automaattisesti. Voit myös kerätä sellaisia suositeltuja tapahtumia, jotka ovat tärkeitä liiketoiminnallesi. Määritä ja kerää logEvent-metodin avulla jopa 500:aa eri tapahtumaa ilman kokonaismäärään liittyviä rajoituksia.