Datankeruun määrittäminen sovellukselle

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Jos haluat ryhtyä keräämään sovelluksen käyttöön liittyvää perusdataa, sinun on lisättävä Firebase SDK sovellukseesi (iOS | Android).

Kun olet lisännyt SDK:n, useita tapahtumia kerätään automaattisesti.

Voit kerätä myös mitä tahansa muita tapahtumia, jotka ovat yrityksesi kannalta oleellisia: