Policykrav för Analytics för telefon

Med Analytics för telefon i Google Analytics kan du se hur onlinetrafiken leder till telefonsamtal till ditt företag.

Om du använder Analytics för telefon i Google Analytics måste du tydligt meddela (t.ex. via en integritetspolicy eller annan vanlig meddelandemetod) dina användare om att information om samtal som de ringer till telefonnumren på din webbplats kan samlas in av Google Analytics i samband med deras aktivitet på din webbplats eller app i syfte att mäta värden för telefonsamtal och användarkonvertering.