Krav i retningslinjene for anropsanalyse

Med anropsanalyse i Google Analytics kan du danne deg et tydelig bilde av hvordan nettrafikk fører til at folk ringer til bedriften din.

Hvis du bruker anropsanalyse i Google Analytics, må du tydelig informere brukerne om dette (f.eks. i personvernreglene eller via en annen formidlingsmetode). Uansett metode må du fortelle hvilken informasjon om eventuelle anrop til telefonnumre på nettstedet ditt som Google Analytics kan samle inn i forbindelse med brukernes aktivitet i appen din eller på nettstedet ditt. Du må også opplyse om at informasjonen skal brukes for å måle beregninger knyttet til både telefonsamtaler og brukerkonverteringer.