Requisits de la política relatius a la funció Analítica de trucades

La funció Analítica de trucades de Google Analytics us permet conèixer la manera com el vostre trànsit en línia genera trucades a la vostra empresa.

Si utilitzeu aquesta funció, heu d'informar els vostres clients de manera clara (p. ex., mitjançant una política de privadesa o un altre mètode de comunicació habitual) sobre la possibilitat que Google Analytics reculli informació de qualsevol trucada que facin als números de telèfon que hi ha al vostre lloc web, així com de l'activitat que duguin a terme al vostre lloc web o a la vostra aplicació, amb la finalitat de mesurar les mètriques de trucades i de conversió d'usuaris.