Analyticsin datankeruun varmistaminen

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Reaaliaikainen raportti

Kun olet ottanut SDK:n käyttöön sovelluksessasi (iOS | Android) tai ottanut yleisen sivustotagin käyttöön verkkosivustollasi, Analytics ryhtyy lähettämään dataa verkko-omaisuuteesi muutaman minuutin (yleensä 10–15 minuutin) kuluttua.

Tarkista Reaaliaikainen-raportista, että data siirtyy varmasti verkko-omaisuuteesi. Jos olet määrittänyt mittauskoodin oikein, Käyttäjiä tällä hetkellä ‑kortissa näkyvän käyttäjämäärän pitäisi päivittyä noin 15 sekunnin välein.

Analytics käsittelee datan muita raportteja varten 24–48 tunnin kuluessa.

DebugView

Jos haluat vahvistaa mobiililaitteita koskevat määrityksesi kehitysvaiheessa, voit käyttää DebugView'ta.