Om Udforskninger

Få handlingsrettet indsigt i brugernes adfærd.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Udforskninger er et gratis, hurtigt og fleksibelt brugerfokuseret analyseværktøj til Google Analytics 360-kunder. Med dette værktøj kan du sammenligne og få flere oplysninger om dine målgrupper samt omsætte oplysningerne til konkrete handlinger.

Quick Tips: Introduction to Advanced Analysis

BEMÆRK! Funktionen Udforskninger hed tidligere "Avanceret analyse". Oplysningerne i denne video er stadig nyttige, men nogle elementer i brugerfladen har nu også andre navne.

Hvad kan jeg bruge Udforskninger til?

Udforskninger giver dig mulighed for at gå i detaljer med dine Google Analytics-data, så du kan få større indsigt og omsætte dataene til konkrete handlinger. Du kan også bruge data fra andre Google Marketing Platform-produkter og fra Google Ads.

Udforskninger gør det nemt at konfigurere og skifte mellem en række forskellige udforskningsteknikker. Du kan hurtigt og nemt gå i detaljer med dataene, sortere dem og bruge dem i forskellige sammenhænge samt tilføje og fjerne dimensioner og metrics. Du kan desuden bruge filtre og segmenter til at fokusere på de data, der er mest relevante for dig.

Når du har fundet frem til interessante datasæt, kan du eksportere dem som Google Analytics-segmenter eller -målgrupper. Du kan dele dine udforskninger med andre interessenter i og uden for din organisation. Du kan også eksportere dataene, så de kan bruges i andre værktøjer.

Sådan fungerer Udforskninger

De udforskninger, du gemmer i Udforskninger, grupperes i sektionen Udforskninger. I sektionen kan du nemt finde alle de udforskninger, som du har oprettet, eller som er blevet delt med dig. Du kan hurtigt komme godt i gang ved at åbne en af udforskningsskabelonerne.

En udforskning består af en eller flere faner, hvor du kan få dine data vist ud fra en bestemt udforskningsteknik.

Teknikker er afgørende for, hvordan dataene er analyseret på fanen. Teknikkerne i Analyse udmærker sig ved flere funktioner end de tilsvarende standardteknikker i Google Analytics.

Udforskninger understøtter i øjeblikket følgende teknikker:

Udforskninger i frit format præsenterer dine data i et velkendt fanelayout. Du kan også anvende flere forskellige visualiseringslayout i en udforskning i frit format, f.eks. søjlediagrammer, cirkeldiagrammer og linjediagrammer. Få flere oplysninger.

Tragte visualiserer brugernes "rejse" på dit website eller i din app. Brug tragte til at optimere brugeroplevelsen og finde frem til de optimale målgrupper. Få flere oplysninger.

Teknikken Segmentoverlap bruger Venn-diagrammer til at illustrere det indbyrdes forhold mellem forskellige brugersegmenter. Brug denne teknik til at finde frem til nye brugersegmenter ud fra komplekse kriterier. Få flere oplysninger.

Variabler er det sæt af dimensioner, metrics og Google Analytics-segmenter, du kan bruge i din udforskning. I panelet Variabler kan du nemt tilføje og fjerne disse variabler samt skifte mellem forskellige Analytics-visninger og justere tidsrammen for udforskningen.

Indstillinger er de variabler, der anvendes i den valgte udforskningsteknik. Du kan føje ny variabler til indstillingerne ved at trække i dem eller dobbeltklikke på dem i panelet Variabler. Indstillinger omfatter også filtre og andre konfigurationsmuligheder, der er specifikke for den aktuelt valgte teknik.

Begrænsninger i forbindelse med brug af Udforskninger

Der er følgende begrænsninger i forbindelse med brugen af Udforskninger:

• Udforskninger er kun tilgængelig for Analytics 360-kunder.
  • Du kan oprette op til 200 individuelle udforskninger pr. visning pr. bruger.
    • Du kan oprette op til 100 delte udforskninger pr. visning.
  • Der kan importeres op til 10 segmenter pr. udforskning.
  • Udforskninger er underlagt de samme grænser for stikprøvetagning som Google Analytics 360.