Sobre l'eina Exploracions

Obtenir estadístiques aplicables sobre els usuaris
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Contingut d'aquest article:

Exploracions és una eina analítica gratuïta, ràpida i flexible, centrada en els usuaris i dissenyada per als clients de Google Analytics 360, que us permet explorar, descobrir i comparar els vostres públics, i dur a terme accions per gestionar-los.

Quick Tips: Introduction to Advanced Analysis

NOTA: la funció Exploracions abans es deia "Anàlisi avançada". La informació d'aquest vídeo continua sent útil, però alguns elements de la interfície d'usuari ara també tenen noms diferents.

Què puc fer amb Exploracions?

Amb Exploracions podeu aprofundir en les dades de Google Analytics per descobrir estadístiques i transformar-les en accions. Podeu importar dades d'altres productes de Google Marketing Platform, així com de Google Ads.

L'eina Exploracions us permet configurar i alternar fàcilment diverses tècniques d'exploració. Podeu ampliar els detalls de les dades, ordenar-les i refactoritzar-les, així com afegir i treure dimensions i mètriques d'una manera ràpida i senzilla. Utilitzeu filtres i segments per afinar les dades fins que trobeu les que us resultin més rellevants.

Quan descobriu conjunts de dades interessants, podeu exportar-los com a segments o com a públics de Google Analytics. Podeu compartir les exploracions amb les parts interessades de dins i fora de la vostra organització. També podeu exportar les dades per utilitzar-les en altres eines.

Com funciona Exploracions

Exploracions agrupa el treball desat a la secció Exploracions. Aquesta secció permet trobar fàcilment totes les exploracions que heu creat o que s'han compartit amb el vostre usuari. Podeu començar ràpidament obrint una de les plantilles d'exploració.

Una exploració consta d'una o diverses pestanyes, cadascuna de les quals pot mostrar les dades mitjançant una tècnica d'exploració concreta.

Les tècniques determinen la manera com s'analitzen les dades a la pestanya. Aquestes tècniques ofereixen funcions millorades en comparació amb tècniques similars disponibles a la versió estàndard de Google Analytics.

Actualment, l'eina Exploracions admet les tècniques següents:

Les exploracions de format lliure presenten les dades en un disseny de taules de contingència que us resultarà familiar. També podeu aplicar diversos estils de visualització a les exploracions de format lliure, com ara gràfics de barres, circulars i de línies. Obteniu més informació.

Els embuts de conversió mostren el recorregut dels usuaris pel vostre lloc web o aplicació. Utilitzeu els embuts de conversió per optimitzar l'experiència d'usuari i identificar públics amb un rendiment alt o baix. Obteniu més informació.

La tècnica de superposició de segments fa servir diagrames de Venn per mostrar la relació entre els diferents segments d'usuaris. Utilitzeu aquesta tècnica per identificar segments nous d'usuaris que compleixin criteris complexos. Obteniu més informació.

Les variables són el conjunt de dimensions, mètriques i segments de Google Analytics que podeu utilitzar a les exploracions. Des del tauler Variables podeu afegir i treure aquestes variables fàcilment, així com canviar d'una visualització d'Analytics a una altra i ajustar el període de temps de les exploracions.

La configuració reuneix les variables que feu servir actualment amb la tècnica d'exploració seleccionada. Per afegir variables noves a la configuració, arrossegueu les que us interessin des del tauler Variables o feu-hi doble clic. La configuració també inclou filtres i altres opcions específiques de la tècnica corresponent.

Límits d'Exploracions

L'eina Exploracions està subjecta als límits següents:

• Només està disponible per als clients d'Analytics 360.
  • Podeu crear fins a 200 exploracions individuals per visualització i usuari.
    • Podeu crear fins a 100 exploracions compartides per visualització.
  • Podeu importar fins a 10 segments per exploració.
  • Les exploracions estan subjectes als mateixos límits de mostreig que Google Analytics 360.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!