Denne artikel omhandler Google Analytics 4-ejendomme. Se afsnittet om Universal Analytics, hvis du stadig bruger en Universal Analytics-ejendom, hvor databehandlingen ophører den 1. juli 2023 (for Analytics 360-ejendommes vedkommende sker det den 1. oktober 2023).

Kom godt i gang med Analytics

Konfigurer Google Analytics for første gang
Denne artikel henvender sig til alle, der ikke har prøvet Google Analytics før og gerne vil oprette Analytics for et website og/eller en app for første gang.
  1. Opret en Analytics-konto. Gå til google.com/analytics. Klik på Kom godt i gang nu for at oprette en konto. Klik på Log ind på Analytics, hvis du allerede har oprettet en Google Analytics-konto.
  2. Konfigurer Analytics på dit website og/eller i din app.

Valgfrie aktiviteter

• Klik dig rundt på grænsefladen i Google Analytics.
  • Tilføj brugere, der skal have adgang til Analytics, og angiv tilladelser for dem.
  • Få flere oplysninger om hændelser, som er dine byggesten.
  • Markér dine vigtigste hændelser som konverteringer.
  • Link til din Google Ads-konto. Eksportér dine data om Analytics-målgrupper og konverteringshændelser til Google Ads. Se Google Ads-kampagnedata i dine adfærdsrapporter i Analytics.