[GA4] Opprett organisasjoner

Du kan opprette og administrere organisasjoner via Google Marketing Platform-startsiden. Platform-startsiden er tilgjengelig for både standard Analytics-kontoer og Analytics 360-kontoer på marketingplatform.google.com/home.

Finn ut mer om grensesnittet på Platform-startsiden.

Finn ut mer om hvordan du administrerer brukere og produktkontoer via Platform-startsiden.

Du må ha rollen som organisasjonsadministrator eller brukeradministrator på Google Marketing Platform for å kunne opprette en organisasjon.

Opprett organisasjoner

Slik kan du opprette organisasjoner via Analytics-kontoer:

1. Åpne organisasjons- og kontolinkene øverst på en Analytics-side.
  2. Klikk på Gå til Platform-startsiden.
  3. Klikk på Administrering > Organisasjoner > Opprett organisasjon.
  4. Gi organisasjonen et navn. Du kan for eksempel bruke bedriftsnavnet ditt.
  5. Velg produktkontoene du vil knytte til organisasjonen:
    • Klikk på Link.
    • Velg alle kontoene du vil tilknytte, og klikk på VELG.
  6. Klikk på OPPRETT.

Informasjonen i Google Marketing Platform-dokumentasjonen gjelder generelt for administrering av standardkontoer for organisasjoner med unntak av opplysningene om fakturering og salgspartnere og kundene deres.