[GA4] Organisaation luominen

Voit luoda ja hallinnoida organisaatioita Google Marketing Platform Homessa. Platform Home on käytettävissä sekä Analytics 360 ‑tileillä että Analyticsin vakiotileillä osoitteessa marketingplatform.google.com/home.

Lue lisää Platform Homen käyttöliittymästä.

Lue lisää siitä, miten voit pitää käyttäjät ja tuotetilit järjestyksessä Platform Homessa.

Tarvitset Google Marketing Platformissa organisaation luomiseen joko organisaation järjestelmänvalvojan tai käyttäjien hallinnoijan roolin.

Organisaatioiden luominen

Analytics-tilillä voit luoda organisaation seuraavasti:

1. Avaa Analytics-sivun yläreunasta organisaation ja tilin linkit.
  2. Valitse Siirry Platform Homeen.
  3. Valitse Järjestelmänhallinta > Organisaatiot > Luo organisaatio.
  4. Lisää organisaation nimi, esimerkiksi yrityksesi nimi.
  5. Valitse tuotetilit, jotka haluat linkittää organisaatioon:
    • Klikkaa Linkki.
    • Valitse kaikki linkitettävät tilit ja klikkaa sitten VALITSE.
  6. Valitse LUO.

Google Marketing Platformin ohjeet koskevat organisaatioiden hallintaa vakiotileillä. Ohjeet eivät koske laskutukseen, myyntikumppaneihin ja niiden asiakkaisiin liittyviä tietoja.