[GA4] Opret en organisation

Du opretter og administrerer organisationer på Google Marketing Platform-startsiden. Platform-startsiden er tilgængelig for både Analytics 360- og Analytics Standard-konti på marketingplatform.google.com/home.

Få flere oplysninger om grænsefladen for Platform-startsiden.

Få flere oplysninger om administration af brugere og produktkonti på Platform-startsiden.

Du skal enten have en rolle som org.admin. eller brugeradministrator i Google Marketing Platform for at oprette en organisation.

Opret organisationer

Sådan opretter du en organisation fra din Analytics-konto:

1. Klik på links til organisation og konto øverst på en Analytics-side.
  2. Klik på Visit Platform Home (besøg Platform-startsiden).
  3. Klik på Administration > Organisationer > Opret organisation.
  4. Angiv et navn på din organisation, f.eks. dit virksomhedsnavn.
  5. Vælg de produktkonti, du vil linke til organisationen:
    • Klik på Link.
    • Vælg hver konto, du vil linke, og klik på VÆLG.
  6. Klik på OPRET.

Oplysninger i Google Marketing Platform-dokumentationen er generelt gældende for administration af organisationer for Standard-konti bortset fra oplysninger vedrørende fakturering, salgspartnere og deres kunder.