[GA4] Crear una organització

Les organitzacions es creen i es gestionen des de la pàgina d'inici de Google Marketing Platform, que està disponible per als comptes d'Analytics 360 i de la versió estàndard d'Analytics a marketingplatform.google.com/home.

Obteniu més informació sobre la interfície de la pàgina d'inici de Platform.

Obteniu més informació sobre la gestió d'usuaris i de comptes de producte a la pàgina d'inici de Platform.

Per crear una organització, heu de tenir la funció d'administrador de l'organització o d'administrador d'usuaris a Google Marketing Platform.

Crear organitzacions

Per crear una organització des d'un compte d'Analytics, seguiu aquests passos:

1. Obriu els enllaços de la organització i del compte que hi ha a la part superior de qualsevol pàgina d'Analytics.
  2. Feu clic a Visiteu la pàgina d'inici de Platform.
  3. Feu clic a Administració > Organitzacions > Crea una organització.
  4. Introduïu un nom per a l'organització, per exemple, el nom de la vostra empresa.
  5. Seleccioneu els comptes de producte que voleu enllaçar a l'organització:
    • Feu clic a Enllaça.
    • Seleccioneu cadascun dels comptes que voleu enllaçar i feu clic a SELECCIONA.
  6. Feu clic a CREA.

En general, la informació inclosa a la documentació de Google Marketing Platform es pot aplicar a la gestió d'organitzacions amb comptes estàndard, excepte pel que fa a la informació relacionada amb la facturació, els partners de vendes i els seus clients.