[GA4] Integració de Firebase

Enllaçar propietats de Google Analytics 4 a Firebase

Començar des de Google Analytics

Crear una propietat de Google Analytics 4

Per mesurar les dades de l'aplicació a Analytics, heu de crear un projecte corresponent a Firebase i establir un enllaç entre el projecte i la propietat.

Més informació sobre com es pot crear una propietat de Google Analytics 4

Actualitzar la configuració després de crear l'enllaç

Després de crear una propietat de Google Analytics 4 i d'establir l'enllaç al projecte de Firebase, teniu diverses opcions per:

• Ajustar el nivell d'accés dels usuaris de Firebase a les dades d'Analytics.
  • Desactivar la integració de públics millorats (la funció està activada de manera predeterminada).

Per accedir a aquestes opcions de configuració:

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Firebase.
  2. Cerqueu la fila de l'identificador de projecte de Firebase corresponent.

Accés d'usuaris (rols a Analytics)

Als usuaris d'un projecte de Firebase se'ls concedeixen automàticament rols d'Analytics quan enllaceu un projecte de Firebase a una propietat d'Analytics:

• Els usuaris de Firebase d'un projecte s'assignen, segons el seu permís firebaseanalytics de Firebase més alt, a un de quatre usuaris enllaçats de Firebase:
    • Editor de projecte de Firebase <número de projecte>.
    • Professional del màrqueting de projecte de Firebase <número de projecte>.
    • Lector de projecte de Firebase <número de projecte> (sense restriccions de dades).
    • Lector de projecte de Firebase <número de projecte> (sense accés a les dades de costos o d'ingressos).
  • Els usuaris enllaçats de Firebase s'assignen, al seu torn, a rols predeterminats de la propietat d'Analytics enllaçada.
Si teniu aquest permís o aquest rol a Firebase Se us assigna a aquest usuari enllaçat de Firebase Al qual s'assigna aquest rol d'Analytics

firebaseanalytics.resources.googleAnalyticsEdit

Editor de projecte de Firebase <número de projecte>

Editor

Sense restriccions de dades

firebaseanalytics.resources.googleAnalyticsAdditionalAccess Professional del màrqueting de projecte de Firebase <número de projecte> Professional del màrqueting

firebaseanalytics.resources.googleAnalyticsReadAndAnalyze

Lector de projecte de Firebase <número de projecte>

Lector

Sense restriccions de dades

firebaseanalytics.resources.googleAnalyticsRestrictedAccess Lector de projecte de Firebase <número de projecte>

Lector

Sense accés a les dades de costos o d'ingressos

Si vau enllaçar el projecte de Firebase a una propietat de Google Analytics 4 abans del 4 de gener de 2023, és possible que els usuaris enllaçats de Firebase tinguin rols i accés a dades diferents a Analytics dels que es descriuen a la taula anterior. Els administradors d'Analytics poden verificar i editar els rols i l'accés a dades des d'Administració > Propietat enllaçada > Gestió d'accés a la propietat.

A la gestió d'accés d'Analytics, cada usuari enllaçat de Firebase representa un grup d'usuaris del projecte de Firebase enllaçat.

Com a administrador d'Analytics, podeu canviar el rol i les restriccions de dades d'Analytics que s'assignen als usuaris enllaçats de Firebase d'una propietat. Si canvieu el rol i les restriccions de dades d'Analytics assignades a un usuari enllaçat de Firebase, el canvi afectarà tots els usuaris del projecte de Firebase que s'hagin assignat a l'usuari enllaçat.

Les assignacions de rols i les restriccions de dades es mantenen fins que se suprimeix l'enllaç entre el projecte de Firebase i la propietat d'Analytics.

Els administradors d'Analytics poden editar l'accés dels rols de Firebase a Administració > Propietat enllaçada > Gestió d'accés a la propietat.

Per exemple, podeu restringir l'accés a les dades de costos i d'ingressos a la consola de Firebase si no cal que els usuaris del projecte de Firebase vegin aquesta informació:

1. A Administració, a Propietat, feu clic a Gestió d'accés a la propietat.
  2. Feu clic a la fila de l'usuari de Firebase de qui voleu restringir les dades d'accés.
  3. A Restriccions de dades, seleccioneu Cap mètrica de costos o Cap mètrica d'ingressos.

Integració de públics millorats

La integració de públics millorats proporciona els avantatges següents:

Després de crear l'enllaç, aquesta funció estarà activada de manera predeterminada. Si cal, desactiveu-la.

Començar des de Firebase

Si anteriorment vau activar Analytics per al projecte de Firebase, quan actualitzeu el projecte, s'enllaçarà automàticament a una propietat de Google Analytics 4.

Si inicialment no vau activar Analytics per al projecte, però decidiu fer-ho més tard, podeu crear automàticament una propietat nova de Google Analytics 4 o enllaçar el projecte a una propietat existent de Google Analytics 4.

Per utilitzar l'opció de crear automàticament una propietat nova de Google Analytics 4, heu de tenir el permís de Firebase firebaseanalytics.resources.googleAnalyticsEdit, que s'inclou als rols de propietari, d'editor i d'administrador de Firebase.

Crear un projecte

Quan creeu un projecte a Firebase, teniu l'opció d'integrar-lo a Analytics. Si ja teniu un o més comptes de Google Analytics, podeu associar el projecte a qualsevol d'aquests comptes. Si encara no en teniu cap, se us en crearà un de nou amb el nom Default Account for Firebase (Compte predeterminat per a Firebase).

Als usuaris de Firebase que tenen accés a aquest projecte se'ls donen rols d'usuari d'Analytics segons els seus rols de Firebase (vegeu la secció Accés d'usuaris, més amunt).

Enllaçar un projecte de Firebase a Analytics

Els propietaris de Firebase poden configurar i gestionar l'enllaç d'Analytics a Project Settings (Configuració del projecte) > Integrations (Integracions).

Un cop hàgiu enllaçat Firebase i Analytics, poden passar 24 hores fins que les dades flueixin entre tots dos productes. Això pot afectar funcions com ara A/B Testing, Crash Reporting o la segmentació d'usuaris i la segmentació per usuaris.
Google Analytics 4 només mostrarà dades de Firebase un cop hàgiu enllaçat una propietat de Google Analytics 4 a Firebase.

Configurar un enllaç nou d'Analytics

1. Obriu el projecte de Firebase.
  2. Obriu Project settings (Configuració del projecte) > Integrations (Integracions).
  3. A la targeta de Google Analytics, feu clic a Link (Enllaça).
  4. Seleccioneu un compte d'Analytics o creeu-ne un de nou.
    • Si seleccioneu un compte existent, teniu l'opció de triar una propietat existent de Google Analytics 4 al compte o bé crear-ne una de nova.
    • Si creeu un compte nou, es crearà una propietat nova de Google Analytics 4 i el vostre projecte s'enllaçarà a aquesta propietat.
    • Obteniu més informació sobre la configuració i els límits.
  5. Configureu les opcions d'Analytics.

Editar un enllaç d'Analytics

1. Obriu el projecte de Firebase.
  2. Obriu Project settings (Configuració del projecte) > Integrations (Integracions).
  3. A la targeta de Google Analytics, feu clic a View link (Mostra l'enllaç).
  4. Suprimiu l’enllaç d'Analytics existent.
  5. Seguiu les instruccions per configurar un enllaç nou d'Analytics.

Tornar a enllaçar el projecte de Firebase

Si anteriorment vau enllaçar el projecte de Firebase al compte d'Analytics, però ja no el trobeu a Analytics, seguiu aquests passos:

1. Obriu el projecte de Firebase.
  2. Obriu Project settings (Configuració del projecte) > Integrations (Integracions).
  3. Feu clic a la targeta d'Analytics per enllaçar Analytics al projecte.

Desenllaçar Analytics del projecte de Firebase

Els propietaris de Firebase poden desenllaçar Analytics a Project Settings (Configuració del projecte) > Integrations (Integracions).