Realtime

Dit maakt deel uit van de bèta van App & webproperty.

Deze functies worden in de komende weken geleidelijk geïntroduceerd.

Met Realtime kunt u de activiteit op uw site of in uw app in realtime controleren:

Gebruikers

• Het aantal gebruikers op dit moment
  • De populairste gebruikersproperty die is verzameld
  • Het land waarin gebruikers het meest betrokken zijn
  • De populairste app-versie die wordt gebruikt (alleen app)

Gebeurtenissen

• Het aantal gebeurtenissen op dit moment
  • De populairste gebruikersproperty die is verzameld
  • Het land waarin gebruikers het meest betrokken zijn
  • De populairste app-versie die wordt gebruikt (alleen app)

Plaats de muisaanwijzer op Gebruikers | Gebeurtenissen om trending en tijdgerelateerde gegevens te bekijken.

Realtime gebruiken

Met Realtime kunt u onmiddellijk en voortdurend toezicht houden op de invloed die nieuwe campagnes en wijzigingen op de website op uw verkeer hebben:

• Controleren of nieuwe en gewijzigde content op uw site invloed heeft op het verkeer
  • Bekijken of een eendaagse promotie voor meer verkeer naar uw site of app leidt
  • Bijhouden welke invloed een bericht op een blog/sociaal netwerk of een tweet op uw verkeer heeft
  • Verifiëren of de trackingcode op uw site of in uw app werkt

Filters

Als gegevens in Realtime onjuist lijken, controleert u welke filters worden toegepast op het rapport. Gebruik alleen een filter om een bepaalde stream te isoleren (bijvoorbeeld uw website) wanneer u fouten in een code-implementatie opspoort.

App-gegevens

App-gegevens worden in batches opgeslagen om de levensduur van de batterij te verlengen. Het is dus mogelijk dat er vertragingen optreden. Onderbrengen in batches gebeurt doorgaans om de paar minuten.

Geen gegevens

Als er geen gegevens in uw Realtime-rapporten worden weergegeven, zijn er mogelijk geen actieve gebruikers.