Dimensions and metrics

[GA4] Dimensions d'usuari predefinides

Sempre que utilitzeu el paquet de desenvolupament de programari (SDK) o gtag.js, no cal que escriviu cap codi addicional per recollir les dimensions d'usuari següents des de la vostra aplicació mòbil o des del vostre lloc web. Totes aquestes dimensions d'usuari es poden utilitzar com a condicions de públic i algunes, a més, com a filtres d'informes generals.

En el cas de les aplicacions d'iOS, heu de recollir l'identificador per a anunciants (IDFA) per obtenir automàticament les dimensions Edat, Sexe i Interessos.
Dimensió d'usuari Tipus Descripció

Edat

(aplicació, web)

Text

L'edat de l'usuari per interval d'edats: 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 i 65+.

Botiga d'aplicacions

(aplicació)

Text La botiga des de la qual s'ha baixat i instal·lat l'aplicació.

Versió de l'aplicació

(aplicació)

Text La propietat versionName (Android) o la versió del paquet (iOS).

Navegador

(web)

Text El navegador des del qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

Ciutat

(aplicació, web)

Text La ciutat des de la qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

Continent

(aplicació, web)

Text El continent des del qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

País

(aplicació, web)

Text El país des del qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

Marca del dispositiu

(aplicació, web)

Text El nom de la marca del dispositiu mòbil (com ara Motorola, LG o Samsung).

Categoria del dispositiu

(aplicació, web)

Text La categoria del dispositiu mòbil (com ara mòbil o tauleta).

Model del dispositiu

(aplicació)

Text El nom del model de dispositiu mòbil (com ara iPhone 5s o SM-J500M).

Sexe

(aplicació, web)

Text

El sexe de l'usuari (home o dona).

Interessos

(aplicació, web)

Text Els interessos de l'usuari (com ara art i entreteniment, jocs o esports).

Idioma

(aplicació, web)

Text La configuració d'idioma del sistema operatiu del dispositiu (com ara en-us o pt-br).

Nou o establert

(aplicació)

N/D

Nou: l'aplicació s'ha obert per primera vegada durant els set darrers dies.

Establert: l'aplicació s'ha obert per primera vegada fa més de 7 dies.

Sistema operatiu

(aplicació, web)

Text El sistema operatiu que utilitzen els visitants del vostre lloc web o aplicació mòbil.

Versió de l'SO

(aplicació, web)

Text La versió del sistema operatiu que utilitzen els visitants del vostre lloc web o aplicació mòbil (com ara 9.3.2 o 5.1.1).

Plataforma

(aplicació, web)

Text La plataforma en què s'ha executat el vostre lloc web o aplicació mòbil (com ara web, iOS o Android).

Regió

(aplicació, web)

Text La regió geogràfica des de la qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

Subcontinent

(aplicació, web)

Text El subcontinent des del qual s'ha originat l'activitat de l'usuari.

Identificador d'instància d'aplicació generat i assignat automàticament

Analytics genera i assigna automàticament un identificador per a cada instància de l'aplicació. Aquest identificador s'utilitza per calcular les mètriques d'usuari a Analytics.

Obteniu més informació sobre com podeu accedir a l'identificador mitjançant getAppInstanceId.

Obteniu més informació sobre com podeu restablir l'identificador mitjançant resetAnalyticsData.

Llindars de dades

Heu de complir els llindars de dades d'Analytics per veure dades demogràfiques i d'interessos. Google pot retenir les dades per evitar que ningú pugui deduir la identitat de persones en funció de les seves dades demogràfiques i dels seus interessos. Per exemple, si hi ha menys de N casos per a Sexe=home en un informe, pot ser que les dades del valor "home" s'excloguin.

Dimensions geogràfiques

Les dimensions geogràfiques (p. ex., Ciutat, Regió) són aproximades en funció de l'adreça IP del trànsit.