Limieten voor verzameling en configuratie

Dit maakt deel uit van de bèta van App & webproperty.

Deze functies worden in de komende weken geleidelijk geïntroduceerd.

Verzamellimieten

Analytics registreert geen gebeurtenissen, gebeurtenisparameters en gebruikersproperty's die de volgende limieten overschrijden.

Bekijk een overzicht van Analytics-foutcodes voor meer informatie over de foutgebeurtenissen die Analytics registreert wanneer u de volgende verzamellimieten overschrijdt.

Geregistreerd item Limiet Kan ik items verwijderen als de limiet bijna is bereikt?
Afzonderlijke gebeurtenissen 500 per app-instantie

Automatisch verzamelde gebeurtenissen, zoals first_open en in_app_purchase, tellen niet mee voor de limiet.
Nee
Lengte van gebeurtenisnaam 40 tekens N.v.t.
Gebeurtenisparameters per gebeurtenis 25 Ja
Lengte van de naam van de gebeurtenisparameter 40 tekens N.v.t.
Lengte van de waarde van de gebeurtenisparameter 100 tekens N.v.t.
Gebruikersproperty's 25 per app-instantie Nee
Lengte van namen van gebruikersproperty's 24 tekens N.v.t.
Lengte van waarden van gebruikersproperty's 36 tekens N.v.t.

Configuratielimieten

Geconfigureerd item Limiet Kan ik items verwijderen als de limiet bijna is bereikt?
Doelgroepen 50 Ja
Geregistreerde gebruikersproperty's 25 Nee
Trechters 200 Ja
Geregistreerde tekstparameters 10 Ja
Geregistreerde numerieke parameters 40 Ja
Geregistreerde aangepaste conversiegebeurtenissen 15 Ja