[GA4] Limieten voor verzameling en configuratie

Deze limieten gelden per property.

Verzamellimieten

Analytics registreert geen gebeurtenissen, gebeurtenisparameters en gebruikersproperty's die de volgende limieten overschrijden.

Bekijk een overzicht van Analytics-foutcodes voor meer informatie over de foutgebeurtenissen die Analytics registreert als u de volgende verzamellimieten overschrijdt.

Geregistreerd item Limiet Kan ik items verwijderen als de limiet bijna is bereikt?
Gebeurtenissen met een unieke naam

500 per app-instantie (app)

Automatisch verzamelde gebeurtenissen, zoals first_open en in_app-purchase, en gebeurtenissen die u verzamelt via verbeterde metingen, tellen niet mee voor de limieten.

Nee
Lengte van gebeurtenisnaam 40 tekens N.v.t.
Gebeurtenisparameters per gebeurtenis 25 Ja
Lengte van de naam van de gebeurtenisparameter 40 tekens N.v.t.
Lengte van de waarde van de gebeurtenisparameter 100 tekens N.v.t.
Gebruikersproperty's 25 per property Nee
Lengte van namen van gebruikersproperty's 24 tekens N.v.t.
Lengte van waarden van gebruikersproperty's 36 tekens N.v.t.

Configuratielimieten

Geconfigureerd item Limiet per property Kan ik items verwijderen als de limiet bijna is bereikt?
Doelgroepen 100 Ja
Conversies 30 Ja
Aangepaste inzichten 50 Ja
Trechters 200 Ja
Geregistreerde gebruikersproperty's 25 Ja
Geregistreerde tekstparameters 50 Ja
Geregistreerde numerieke parameters 50 Ja
Geregistreerde aangepaste conversiegebeurtenissen 30 Ja
Gegevensbehoud Tot veertien maanden N.v.t.
Analyses

200 gemaakt per gebruiker

500 gedeeld

Ja
Steekproeflimieten voor analyse 10 miljoen gebeurtenissen per query N.v.t.