[GA4] Tapahtumien keruurajoitukset

Nämä rajoitukset ovat mittauskokonaisuuskohtaisia. Voit nostaa tiettyjä rajoituksia (mutta et tapahtumien/parametrien merkkirajoituksia) päivittämällä mittauskokonaisuutesi Google Analytics 360 ‑versioon. Määritysrajoitukset löydät tästä artikkelista.

Datankeruun rajoitukset

Google Analytics ei kirjaa sellaisia tapahtumia, tapahtumaparametreja ja käyttäjän ominaisuuksia, jotka ylittävät alla mainitut rajoitukset. Analytics ei esimerkiksi käsittele 26:tta käyttäjän ominaisuutta tai yli 40 merkkiä pitkää tapahtuman nimeä.

Jos haluat lisätietoja virhetapahtumista, joita Analytics kirjaa alla olevien datankeruun rajoitusten ylittyessä, tutustu Analyticsin virhekoodeihin.

Kirjattu kohde Rajoitus (360-version rajoitukset näet täältä) Voiko kohteita arkistoida, jos rajan ylittyminen on lähellä?

Erikseen nimetyt tapahtumat

Erikseen nimettyjen tapahtumien määrää ei ole rajoitettu sivustodatastriimeissä.

500 per päivä sovelluksen käyttäjää kohti

(sovellusdatastriimit)

Saatat nähdä yli 500 erikseen nimettyä tapahtumaa, jos eri sovellusesiintymien käyttäjät käynnistävät eri tapahtumia.

Automaattisesti kerättäviä tapahtumia ja tehostetun mittauksen tapahtumia ei oteta huomioon rajoituksessa.

Ei
Tapahtuman nimen pituus 40 merkkiä. Jos tapahtuman nimen pituus on yli 40 merkkiä, tapahtumaa ei raportoida konversiona (jos merkitset tapahtuman konversioksi), koska nimeen liitettävä "_c" puuttuu.
Tapahtumakohtaiset tapahtumaparametrit 25 tapahtumaparametria Kyllä
Tapahtumakohtaiset tuotetta koskevat parametrit Jokaisella suositellulla verkkokauppatapahtumalla on ennalta määritettyjä tuotetta koskevia parametreja. Niiden lisäksi verkkokauppatapahtumaan voi lisätä enintään 27 tuotetta koskevaa omaa parametria. Kyllä
Tapahtumaparametrin nimen pituus 40 merkkiä
Tapahtumaparametrin arvon pituus

100 merkkiä

Huomioi seuraavat poikkeukset:

• Page_title-parametrin enimmäispituus on 300 merkkiä.
  • Page_referrer-parametrin enimmäispituus on 420 merkkiä.
  • Page_location-parametrien enimmäispituus on 1 000 merkkiä.
Käyttäjän ominaisuudet 25 mittauskokonaisuutta kohden Ei
Käyttäjän ominaisuuksien nimien pituus 24 merkkiä
Käyttäjän ominaisuuksien arvojen pituus 36 merkkiä
User-ID-arvojen pituus 256 merkkiä

Merkkirajoitukset

Merkkirajoitukset ovat samat yksinkertaista leveyttä käyttävissä kielissä (esim. englanti) ja kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä (esim. japani). Merkkirajoitusten laskennassa käytetään koodatun URL-osoitteen pituutta.