Søk i Google Analytics

Via søkefeltet øverst i Analytics kan du

• søke etter rapporter
  • stille spørsmål om dataene dine
  • søke i hjelpeinnhold

Hvis du klikker i søkefeltet, får du se

• rapporter du nylig har åpnet
  • forslag til spørsmål om dataene dine
  • de tidligere søkene dine

Hvis du begynner å skrive inn tekst, får du se samsvarende resultater.

Søk etter rapporter

Begynn å skrive navnet på en rapport eller et søkeord forbundet med en rapport. Hvis du for eksempel skriver inn «konverteringer», får du se rapporter om nettopp dette.

Klikk på det relevante søkeresultatet for å åpne den aktuelle rapporten.

Søket må samsvare med en rapportkategori eller -tittel.

Still spørsmål om dataene dine

Du kan stille Analytics Observasjon spørsmål om dataene dine. Vi tar noen eksempler:

• Hvor mange nye brukere på mobil fikk vi i forrige uke?
  • Er det identifisert trender for nye brukere denne måneden?
  • Er det identifisert trender for nye brukere i år kontra i fjor?

Når du har fullført spørsmålet, kan du trykke på Enter for å åpne Observasjon-panelet til høyre:

Se en kort video om å stille spørsmål i Analytics.

Best Practices: Asking questions in Google Analytics

Finn ut mer om Analytics Observasjon.

Søk i hjelpeinnhold

Hvis du trenger hjelp med Analytics, kan du beskrive det aktuelle emnet, for eksempel «remarketing» eller «konverteringssporing».

Klikk på hjelpesøket for å åpne en side med relaterte søkeresultater. Klikk et søkeresultat for å se det aktuelle innholdet.

Når du skal søke etter hjelpeinnhold, kan det være lurt å begynne med ord som legg til, konfigurer, opprett, oppretting, slett, endre, sånn kan, sånn, endring, modifiser, fjern, oppdater, oppgrader eller oppsett.