Søg i Google Analytics

I søgefeltet øverst i Analytics kan du:

• Søge efter rapporter
  • Stille spørgsmål om dine data
  • Søge i hjælpeindhold

Hvis du blot klikker i søgefeltet, ser du:

• Rapporter, som du har åbnet for nylig
  • Foreslåede spørgsmål vedrørende dine data
  • Tidligere søgninger, som du har foretaget

Hvis du begynder at taste, ser du matchende resultater.

Søg efter rapporter

Begynd at skrive navnet på en rapport eller et søgeord relateret til en rapport. Hvis du for eksempel begynder at skrive "konverteringer", ser du rapporter relateret til konverteringer:

Klik på det relevante søgeresultat for at åbne den pågældende rapport.

Din søgning skal matche en rapports kategori eller titel.

Stil spørgsmål om dine data

Du kan stille Analytics-indsigt spørgsmål om dine data. For eksempel:

• Hvor mange nye brugere fik vi i sidste uge på mobilenheder?
  • Tendensen for nye brugere denne måned?
  • Tendensen for nye brugere i år ift. sidste år?

Når du har fuldført dit spørgsmål, skal du trykke på Enter for at åbne panelet Indsigt til højre:

Se en kort video om, hvordan man stiller spørgsmål i Analytics.

Best Practices: Asking questions in Google Analytics

Få flere oplysninger om Analytics-indsigt.

Søg i hjælpeindhold

Hvis du har brug for hjælp til Analytics, skal du indtaste en beskrivelse af dit emne, f.eks. "remarketing" eller "konverteringssporing".

Klik på din hjælpeforespørgsel for at åbne en side med relaterede søgeresultater. Klik på et søgeresultat for at vise det pågældende indhold.

Når du ønsker at søge på hjælpeindhold, hjælper det med at indlede dine søgeforespørgsler med ord som tilføj, opret, oprettelse, slet, rediger, hvordan kan, sådan, ændring, fjern, opdater, opgrader, konfigurer, konfiguration.