Exports naar Google Ads van conversie via verschillende apparaten

Over conversies via verschillende apparaten

Een conversie via verschillende apparaten vindt plaats wanneer een gebruiker op het ene apparaat op een advertentie klikt en vervolgens een conversie voltooit (een e-commercetransactie of een behaald doel) op een ander apparaat. Een gebruiker klikt bijvoorbeeld 's morgens onderweg naar het werk in een mobiele webbrowser op een Google Ads-advertentie en koopt dat item vervolgens 's avonds thuis via een desktopbrowser.

Analytics maakt afzonderlijke custom modellen voor e-commercetransacties en behaalde doelen op uw site op basis van de gegevens van conversie via verschillende apparaten van gebruikers die zijn ingelogd op hun Google-accounts en die Advertenties personaliseren hebben ingeschakeld. De modellen extrapoleren de statistieken van conversies via verschillende apparaten voor al uw sitegebruikers op basis van de inloggegevens. Analytics exporteert vervolgens de gemodelleerde conversies via verschillende apparaten samen met de conversies op hetzelfde apparaat naar Google Ads, waar u ze kunt gebruiken voor biedingen.

Naarmate u meer begrijpt over het conversiegedrag via verschillende apparaten, worden de gegevens steeds waardevoller als basis voor advertentieplaatsingen en biedingen. Als het rapport Verschillende apparaten> Apparaatpaden bijvoorbeeld aantoont dat het pad Mobiel > Desktop het hoogste conversiepercentage heeft, kunt u meer advertenties plaatsen aan het begin van de trechter op mobiele apparaten en hogere biedingen plaatsen voor die advertenties.

Meer informatie over e-commercetransacties en doelen

Voordelen

• Inzicht in gedrag op verschillende apparaten
  • Automatische exports van gegevens over conversies via verschillende apparaten naar gekoppelde Google Ads-accounts
  • Opname van gegevens over conversies via verschillende apparaten in uw Google Ads-biedingen

Vereisten

Automatische export van conversies

U kunt conversies via verschillende apparaten als volgt automatisch exporteren naar Google Ads:

1. Activeer Google-signalen.
  2. Importeer e-commercetransacties van Analytics en/of behaalde doelen in Google Ads-accounts.

Wanneer u conversies via verschillende apparaten naar Google Ads exporteert, kunt u deze opnemen in biedingen. Meer informatie

Conversies via verschillende apparaten van export uitsluiten

Als u conversies via verschillende apparaten wilt uitsluiten van export, heeft u twee opties:

• Verwijder in Google Ads het vinkje bij de optie 'Opnemen in conversies' voor de conversieactie waarin u Analytics-conversies via verschillende apparaten heeft geïmporteerd. Meer informatie
  • Deactiveer Google-signalen. Houd er rekening mee dat u alle bijbehorende functieverbeteringen kwijtraakt als u Google-signalen deactiveert.

Weergave van gegevens n Google Ads

Analytics-conversies via verschillende apparaten worden in Google Ads-rapporten in de volgende kolommen weergegeven:

Beperkingen

Export van conversie via verschillende apparaten ondersteunt conversies via zowel mobiel internet als internet voor desktops. Conversies in apps worden momenteel niet ondersteund.