Præsentation af Google Marketing Platform

Oversigt

Vi integrerer nu vores DoubleClick-annoncørprodukter og Google Analytics 360 Suite under ét og samme brand: Google Marketing Platform.

Som et led i lanceringen af Google Marketing Platform den 24. juli har Google Analytics 360 Suite Home skiftet navn til Platform-startside.

Det nye brand (Google Marketing Platform) og de nye produktnavne og logoer kan fremover ses på produktgrænsefladerne samt i Hjælp til hvert enkelt produkt, kurser osv.

Som tidligere meddelt integrerer vi vores DoubleClick-annoncørprodukter og Google Analytics 360 Suite under ét og samme brand: Google Marketing Platform. Alle produkterne i Google Marketing Platform er integrerede, så du fremover kan foretage planlægning, køb, måling og optimering i forbindelse med digitale medier og kundeoplevelser ét sted.

Google Marketing Platform lanceres for nuværende DoubleClick- og Google Analytics 360 Suite-kunder den 24. juli. DoubleClick Digital Marketing-brugere kan få flere oplysninger om Google Marketing Platform til annonceringsprodukter her.

Vi har også meddelt, at Google AdWords og vores DoubleClick-produkter for udgivere bliver ændret.

Om Google Marketing Platform

Google Marketing Platform en en annoncerings- og analyseplatform, der er baseret på de nuværende integrationer mellem DoubleClick og Google Analytics 360 Suite og derved giver mulighed for et tættere samarbejde mellem dine marketingteams.

Google Marketing Platform giver dig følgende fordele:

• Strømlinet og mere "intelligent" marketing. De daglige processer er automatiseret, så du i stedet kan koncentrere dig om strategiske aktiviteter, og takket være de indbyggede "intelligente" funktioner får du automatisk vist annoncerelaterede tendenser og mønstre.
  • Større kontrol over dine investeringer. Du kan nemt se, hvilke dele af din marketingindsats der fungerer, og træffe velovervejede beslutninger med henblik på at øge effektiviteten i sikker forvisning om, at du leverer kvalitetsannoncer og giver brugerne en god oplevelse.
  • Større indsigt i din målgruppes adfærd. Du kan integrere dine data for at få et mere fuldstændigt billede af dine kunders adfærd og kæde dataene sammen med Google-signaler for hensigt og forskellige enheder for at finde frem til de mest værdifulde målgrupper.
  • Mulighed for deling af indsigt på tværs af teams. Da data og rapportering er samlet ét sted, kan alle i din virksomhed få overblik over målgruppe, medier og forretningsmæssige resultater, og det giver mulighed for at dele indsigt og optimere virksomhedens marketingindsats.

Se de mange fordele ved Google Marketing Platform.

Nye funktioner i Google Marketing Platform

Fra og med den 24. juli 2018 er vores brands DoubleClick og Google Analytics 360 Suite blevet erstattet af Google Marketing Platform. Da du bruger disse produkter i øjeblikket, får du med det samme adgang til Google Marketing Platform, som omfatter følgende:

• Ny produktbranding. De forskellige Google Marketing Platform-produkters nye navn og logo vises overalt, dvs. på alle produktgrænseflader samt i Hjælp til hvert enkelt produkt, kurser og andet materiale.
  • Platform Home. Platform Home er et centralt sted, hvorfra der er adgang til brugeradministration, administrativ kontrol, øjebliksbilleder af konti og fakturering på tværs af platformen. For nuværende Google Analytics 360 Suite-brugere erstatter dette Suite Home.
  • Integrationscenter. Integrationscenter i Platform Home er med til at sikre, at du får mest muligt ud af Google Marketing Platform, i og med at du kan se de tilgængelige produktintegrationer og de fordele, de hver især giver. Du kan se allerede oprettede links mellem produkter og muligheder for nye integrationer.
  • En central produktvælger. En central produktvælger øverst i hvert produkt giver mulighed for problemfri navigation overalt i Google Marketing Platform. I produktvælgeren kan du se de produkter, du har adgang til.

Ændring af Google Analytics 360 Suite-produkter

Individuel produktfunktionalitet, såsom Google Analytics eller Optimize, vil forblive uændret. Dette gælder også for alle eksisterende integrationer på tværs af produkterne – du behøver ikke at foretage dig noget for at bevare eksisterende links. Fakturering af Google Analytics 360 Suite-produkter fortsætter som normalt.

Fra og med 24. juli 2018 ser du dette:

Nye Google Marketing Platform-funktioner: Du vil se de nye Google Marketing Platform-funktioner angivet ovenfor i den nye fælles produktvælger.

Nye webadresser til Platform-startside: Den webadresse, du bruger til at få adgang til Platform-startsiden, er blevet ændret fra 360suite.google.com til marketingplatform.google.com/home, og Hjælp er blevet ændret fra support.google.com/360suite til support.google.com/marketingplatform. Dette er sket helt automatisk, og alle eksisterende links for Suite Home og Hjælp til 360 Suite omdirigeres til de nye webadresser.

Opdateret navngivning af annoncør- og udgiverprodukter: Du får vist opdaterede navne for Googles annoncør- og udgiverprodukter på alle dine konti.

I Google Analytics f.eks. afspejles de nye produktnavne i alle rapporteringsnavne samt relaterede metrics og dimensionsfelter:

• Anskaffelsesrapporter for AdWords bruger det nye Google Ads-navn.
  • Anskaffelsesrapporter for Google Marketing Platform-produkter grupperes og bruger følgende navne:
    • DoubleClick Bid Manager-rapporter bruger det nye Display & Video 360-navn, og metrics og dimensioner henviser til DV360.
    • DoubleClick Search-rapporter bruger det nye Search Ads 360-navn, og metrics og dimensioner henviser til SA360.
    • DoubleClick Campaign Manager-rapporter bruger det nye Campaign Manager-navn, og metrics og dimensioner henviser til CM.
  • DoubleClick for Publishers-adfærdsrapporter bruger det nye Google Ad Manager-navn, og metrics og dimensioner henviser til GAM.

Du får vist lignende navneændringer for alle produkter.