Sånn får du hjelp

Tilgjengelig støtte for alle Google Marketing Platform-produkter

Brukerstøtte er utelukkende tilgjengelig for salgspartnere og kunder som kjøper Google Marketing Platform-annonsering eller Analytics 360-produkter direkte fra Google.

Tilgjengelige media for brukerstøtte etter Google Marketing Platform-produkt

Produkt Direktechat-støtte E-poststøtte
Platform-startsiden Ja, i produktet Ja, i produktet
Annonseringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Search Ads 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Campaign Manager 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Studio Ja, i produktet Ja, i produktet
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Optimize 360 Nei Ja, i produktet
Tag Manager 360 Nei Ja, i produktet
Surveys 360 Nei Ja (skjema)
Data Studio (360-bruker)+ Nei Ja, i produktet (for Analytics-koblingen)

*Brukerstøtte i produktet for standard Analytics-produkter er basert på Google Ads-kundestatusen din.

+Dette fordrer at du har e-posttilgang til en 360-aktivert organisasjon som Google fakturerer direkte (innbefattet organisasjoner bestående av salgspartnere).

Sånn kontakter du brukerstøtten:

1. Logg på produktkontoen din.
  2. Klikk på Hjelp i overskriften.
  3. Klikk på Kontakt oss under Trenger du mer hjelp?.
  4. Beskriv det aktuelle problemet i tekstfeltet, og klikk så på Neste trinn.
  5. Klikk på en av anbefalingene for å få mer informasjon, eller klikk på Neste trinn på nytt, og åpne så chat- eller e-postalternativet.

Direktechat

På hverdager er direktechatten i produktet den beste måten å kontakte brukerstøtten på.

Tilgjengelighet av brukerstøtte via chat

Pass på at du bruker produktet på språket du vil ha brukerstøtten på, slik at du får forbindelse med den rette feilsøkingsspesialisten. Hvis brukerstøtte via chat ikke er tilgjengelig, kan du sende spørsmål på e-post, som beskrevet nedenfor.

Platform-startsiden

Område Språk som støttes Tilgjengelighet
Nord- og Sør-Amerika Engelsk, portugisisk, spansk 9–20 ET
Europa, Midtøsten, Afrika 9–17 GMT
Asia 10–18 JST

Annonseringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio
Språk
Engelsk 24 timer i døgnet
Kinesisk

10–18 SGT

10–24 SGT

13–18 SGT

10–24 SGT

13–18 SGT

Ikke aktuelt
Fransk 8–17 GMT
Tysk 8–17 GMT
Italiensk 8–17 GMT
Japansk

11–13 JST

14–17 JST

Portugisisk 9–18 BRT 9–18 BRT 8–17 GMT
Spansk

5–18 ART

8–21 GMT

8–17 GMT

9–18 ART

8–17 GMT
Russisk 11–20 MSK Ikke aktuelt Ikke aktuelt

Analytics-produkter

Analyser Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (beta), Surveys
Språk
Engelsk, portugisisk, spansk

Nord- og Sør-Amerika:

9–20 ET

Europa, Midtøsten, Afrika:

9–17 GMT

Asia:

10–18 JST

Ikke aktuelt

E-post

Hvis brukerstøtte via chat ikke er tilgjengelig, kan du sende en e-post til brukerstøtten.

Hvis du sender e-post til brukerstøtten fra en e-postadresse utenfor Gmail-domenet som er tilknyttet Google-kontoen din, kan vi sende svar til Gmail-adressen tilknyttet den aktuelle kontoen. Finn ut hvordan du kan administrere e-poster i Google-kontoer

Hvis du vil ha hjelp med Google Ads, kan du gå til brukerstøtten for Google Ads.