Support krijgen

Beschikbare support voor alle Google Marketing Platform-producten

Met Help in het product kunt u Help-content vinden en lezen in de interface van uw product. U kunt Help in het product ook gebruiken om contact met support op te nemen met vragen en screenshots.

Klik in de kop op Help om het venster met Help in het product te openen. We bieden links naar artikelen die vaak worden geassocieerd met de pagina die u bekijkt. Bovendien kunt u ook een eigen zoekactie naar Help-content uitvoeren door in het zoekvak een zoekwoord of vraag in te voeren. De zoekresultaten bestaan uit vijf populaire artikelen die verband houden met uw vraag of zoekwoorden.

Klik op de titel van een artikel om de content te lezen in het Help-venster. Klik op de pijl linksboven in het venster om het artikel te sluiten en uw andere zoekresultaten te bekijken. U kunt ook omlaag scrollen in het artikel en op Openen in een nieuw venster klikken om het artikel in een nieuw browservenster te lezen.

U kunt het Help-venster van het product naar elke positie op de pagina slepen, zodat het makkelijker is om stappen in een artikel te volgen wanneer u het product gebruikt.

Als u rechtstreeks naar het Helpcentrum wilt gaan, klikt u linksonder in het venster op Alle artikelen bekijken.

Contact opnemen met support

Als er een probleem is dat u niet met online hulpbronnen kunt oplossen, neemt u contact op met ons supportteam.

Support is alleen beschikbaar voor verkooppartners en voor klanten die Google Marketing Platform-advertenties of Analytics 360-producten rechtstreeks van Google kopen.

Supportmedia die beschikbaar zijn per Google Marketing Platform-product

Product Support via live chat Support via e-mail
Platform Home Ja, in product Ja, in product
Advertentieproducten
Display & Video 360 Ja, in product Ja, in product
Search Ads 360 Ja, in product Ja, in product
Campaign Manager Ja, in product Ja, in product
Studio Ja, in product Ja, in product
Analyseproducten*
Analytics 360 Ja, in product Ja, in product
Optimize 360 Nee Ja, in product
Tag Manager 360 Nee Ja, in product
Attribution 360 (bèta) Nee Ja, in product
Surveys 360 Nee Ja (formulier)
Data Studio (360-gebruiker) + Nee Ja, in product (voor Analytics-connector)

* Support in het product voor standaard Analytics-producten is gebaseerd op uw status als Ads-klant.

+ Als uw e-mail toegang heeft tot een organisatie waarvoor 360 is ingeschakeld en die rechtstreeks door Google wordt gefactureerd (inclusief organisaties van verkooppartners).

Live chat

Tijdens werkdagen is live chat in het product de beste manier om contact met support op te nemen:

1. Klik in de kop op Help.
  2. Klik onder Contact op Live chat.
  3. Beschrijf uw probleem en klik op Verzenden. Een specialist in probleemoplossing reageert binnenkort.

U kunt ook een live chat starten vanuit het Helpcentrum van een Google Marketing Platform-product:

1. Klik op Contact rechtsboven op een Helpcentrumpagina.
  2. Kies de categorie van uw probleem en selecteer vervolgens Chat.
  3. Vul het korte formulier in en klik op Verzenden. Een specialist in probleemoplossing reageert binnenkort.

Beschikbaarheid chatsupport

Zorg ervoor dat u het product gebruikt in de taal waarin u support wilt krijgen, zodat u verbonden wordt met de juiste specialist in probleemoplossing. Als chatsupport niet beschikbaar is, kunt u een e-mail sturen zoals hieronder wordt beschreven.

Platform Home

Regio Ondersteunde talen Beschikbaarheid
Noord- en Zuid-Amerika Engels, Portugees, Spaans 09:00 - 20:00 uur ET
Europa, het Midden-Oosten, Afrika 09:00 - 17:00 uur GMT
Azië 10:00 - 18:00 uur JST

Advertentieproducten

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager Studio
Taal
Engels 24 uur per dag
Chinees

10:00 - 18:00 uur SGT

10:00 - 00:00 uur SGT

13:00 - 18:00 uur SGT

10:00 - 00:00 uur SGT

13:00 - 18:00 uur SGT

N.v.t.
Frans 08:00 - 17:00 uur GMT
Duits 08:00 - 17:00 uur GMT
Italiaans 08:00 - 17:00 uur GMT
Japans

11:00 - 13:00 uur JST

14:00 - 17:00 uur JST

Portugees 09:00 - 18:00 uur BRT N.v.t. 08:00 - 17:00 uur GMT
Spaans

09:00 - 21:00 uur ART

09:00 - 23:00 uur GMT

08:00 - 17:00 uur GMT
Russisch 11:00 - 20:00 uur MSK N.v.t. N.v.t.

Analyseproducten

Analyse Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (bèta), Surveys
Taal
Engels, Portugees, Spaans

Noord- en Zuid-Amerika:

09:00 - 20:00 uur ET

Europa, het Midden-Oosten, Afrika:

09:00 - 17:00 uur GMT

Azië:

10:00 - 18:00 uur JST

N.v.t.

E-mail

Als support voor chatten niet beschikbaar is, kunt u een e-mail sturen vanuit het Help-venster in het product:

1. Klik in de kop op Help.
  2. Klik onder Contact op E-mail.
  3. Vul het formulier in dat wordt weergegeven. Zorg ervoor dat u het vakje aanvinkt met een screenshot van uw huidige pagina. Om belangrijke delen van uw screenshot te markeren, klikt u op Markeren en sleept u de cursor over de relevante delen. U kunt zoveel delen markeren als u wilt. Als u een markering wilt verwijderen, plaatst u de cursor op het gebied en klikt u op de X in de rechterbovenhoek.

U kunt ook een e-mail verzenden vanuit veel Helpcentrums voor Google Marketing Platform-producten:

1. Klik op Contact rechtsboven op een Helpcentrumpagina.
  2. Selecteer E-mail
  3. Vul het formulier in dat wordt weergegeven.

Als u een e-mail naar support verzendt via een niet-Gmail-adres dat aan uw Google-account is gekoppeld, kunt u antwoorden ontvangen op het Gmail-adres dat aan dat account is gekoppeld. Meer informatie over het beheren van e-mailadressen in uw Google-account.

Ga voor hulp met Google Ads naar het Helpcentrum van Google Ads.